AMSS: Povoljni uslovi za vožnju

Izvor: B92, 15.Jul.2020, 07:25

AMSS: Povoljni uslovi za vožnju

Beograd -- Period lepog i pravog letnjeg vremena sa visokim dnevnim temperaturama nastavlja se i danas zbog čega vozači mogu očekivati povoljne uslove za vožnju.

Ukoliko putuju onim deonicama na kojima je izmenjen režim saobraćaja zbog radova ili obustava potrebna je dodatna opreznost i strogo poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije, zbog svoje ali i bezbednosti putara.

Takođe, ukoliko planiraju duže putovanje iz AMSS savetuju da vozači na put krenu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odmorni, biraju ranije jutarnje ili kasnije popodnevne časove odnosno da izbegavaju putovanje u onom najtoplijem delu dana.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja, kao ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima.

Kamioni na Horgošu i na Batrovcima čekaju dva sataa, na Kelebiji sat vremena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

AMSS: Povoljni uslovi za vožnju, izbegavajte putovanje u najtoplijem delu dana

Izvor: Blic, 15.Jul.2020

Period lepog i pravog letnjeg vremena sa visokim dnevnim temperaturama nastavlja se i danas zbog čega vozači mogu očekivati povoljne uslove za vožnju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.