AMSS: Pojačan saobraćaj na glavnim putnim pravcima

Izvor: Beta, 10.Sep.2017, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Pojačan saobraćaj na glavnim putnim pravcima

Na glavnim putnim pravcima ka gradskim sredinama saobraćaj je pojačanog intenziteta, pa se vozačima preporučuje veća pažnja, naročito na deonicama gde su u toku radovi, saopšteno je iz Automoto saveza Srbije.Prema poslednjim informacijama, zadržavanja na naplatnim stanicama duž srpskih puteva nisu duža od 10 min.Na graničnim prelazima nema zadržavanja dužih od 30 minuta, osim na prelazu Horgoš 2, gde putnička vozila na izlazu iz Srbije čekaju oko sat vremena, javio je AMSS.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Pojačan saobraćaj na glavnim putnim pravcima

Izvor: Blic, 10.Sep.2017

Saobraćaj na prioritetnim putnim pravcima prvog i drugog reda, a posebno na putevima koji vode ka većim gradskim sredinama, večeras je pojačan, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Vremenske prilike doprinose dobroj prohodnosti puteva širom zemlje, navodi se u saopštenju i dodaje da, i pored povoljnih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.