AMSS: Pojačan saobraćaj ka izletištima, dobra prohodnost

Izvor: B92, 10.Apr.2021, 08:42

AMSS: Pojačan saobraćaj ka izletištima, dobra prohodnost

Lepo vreme i prolećne temperature sigurno će uticati da saobraćaj na putevima koji vode ka vikend naseljima i izletištima bude pojačan.

Vozače očekuje dobra prohodnost na svim putnim pravcima, saopštio je Auto-moto savez Srbije(AMSS).

Na auto-putevima je saobraćaj umerenog intenziteta, a na naplatnim rampama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije, zadržavanja nema ni na putničkim i teretnim terminalima graničnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prelaza u zemlji, osim na Kelebiji i Horgošu, gde teretna vozila na izlazu iz zemlje čekaju tri sata, odnosno 90 minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

AMSS: Dobra prohodnost puteva, očekuje se pojačan saobraćaj ka izletištima

Izvor: Danas, 10.Apr.2021

Vozače danas očekuje i dobra prohodnost na svim putnim pravcima, dok će lepo vreme i prolećna temperatura sigurno uticati da saobraćaj na putevima koji vode ka vikend naseljima i izletištima bude pojačan, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.