AMSS: Pojačan saobraćaj i zadržavanja na granicama

Izvor: Beta, 02.Avg.2019, 07:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Pojačan saobraćaj i zadržavanja na granicama

Vozače na putevima u Srbiji danas zbog početka vikenda i turističke sezone očekuju pojačan saobraćaj i zadržavanje na graničnim prelazima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).Najopterećeniji će biti autoputevi i magistralni putevi koji vode ka Crnoj Gori.Na naplatnim rampama nema od jutros nema zadržavanja, ali ima na putničkim terminalima na graničnim prelazima.Na prelazu Horgoš na ulaz se čeka 30 minuta, na Batrovcima 20 minuta, a na prelazu Gostun na izlaz se čeka 120 minuta.Na teretnom terminalu Batrovci kamioni na izlaz iz zemlje čekaju 180 minuta.AMSS savetuje da se koriste manje frekventni granični prelazi.Radovi su u toku na više deonica u Srbiji i vozačima se preporučuje oprez i strpljenje u slučaju izmena režima saobraćaja i eventualnih zastoja.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gužve zbog nove smene turista, pojačana kontrola policije

Izvor: RTS, 02.Avg.2019

Vozače već u toku dana, ali i predstojećeg vikenda, očekuje pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka zapadu i istoku Evrope, upozorava Auto-moto savez Srbije. Policija od danas do kraja turističke sezone pojačano kontroliše upotrebe telefona i drugih uređaja za komunikaciju tokom vožnje. ...

Nastavak na RTS...

Putnička vozila na graničnim prelazima čekaju od 30 minuta do sat i po vremena

Izvor: Danas, 02.Avg.2019

Putnička vozila na graničnim prelazima tokom popodneva čekaju od 30 minuta do sat i po vremena, saopštili su Putevi Srbije. Članak Putnička vozila na graničnim prelazima čekaju od 30 minuta do sat i po vremena se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.