AMSS: Oprez zbog povećanog broja vozila

Izvor: B92, 09.Avg.2020, 08:12

AMSS: Oprez zbog povećanog broja vozila

Mesec godišnjih odmora i putovanja sigurno će i pored pandemije povremeno doneti veći broj vozila na glavnim putevima, naplatnim rampama i graničnim prelazima.

U takvim uslovima se i broj saobraćajnih nezgoda povećava, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS) i apelovao na vozače da voze sporije i pažljivije i sa prvim znacima umora naprave pauzu i odmore se od vožnje.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije, zadržavanja nema ni na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji-

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Više vozila na putevima, mogući zastoji zbog radova

Izvor: Beta, 09.Avg.2020

Na putevima u Srbiji danas se očekuje veći promet vozila, posebno na glavnim putnim pravcima, naplatnim rampama i graničnim prelazima, pa se vozačima savetuje oprezna i sporija vožnja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.Mogući su kraći zastoji i zadržavanja na rampama za naplatu putarine, a...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.