AMSS: Oprez zbog nepovoljnih uslova za vožnju

Izvor: Beta, 15.Maj.2021, 08:12

AMSS: Oprez zbog nepovoljnih uslova za vožnju

Vozače danas očekuju nestabilni uslovi za vožnju, uz česte pljuskove, nisku oblačnost i smanjenu vidljivost, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).AMSS poziva vozače da na deonicama sa mokrim kolovozom smanje brzinu, a upozorava i na rizik od učestalih odrona u brdsko planinskim krajevima.Zbog čestih pljuskova povećan je rizik od saobraćajnih nesreća, pa je potrebno držati odstojanje izmedju vozila, dodaje AMSS.Prema podacima Granične policije na graničnim prelazima nema zadržavanja ni putničkih ni teretnih vozila, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Pljuskovi i smanjena vidljivost otežavaju vožnju

Izvor: B92, 15.Maj.2021

Česti pljuskovi, niska oblačnost i smanjena vidljivost otežavaju vožnju na putevima u Srbiji, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja...Kako je saopštila Uprava granične policije,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.