AMSS: Oprez zbog klizavih kolovoza i poledice

Izvor: B92, 16.Dec.2017, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Oprez zbog klizavih kolovoza i poledice

Beograd -- Kolovozi u Srbiji su uglavnom vlažni, a zbog niskih temperatura ima poledice, pa vozači treba da prilagde brzinu uslovima na putu, navode iz AMSS.

Vozače ove večeri očekuje pretežno oblačno vreme, slaba kiša pada na jugu zemlje, dok na sneg treba računati na području Kopaonika.

Saobraćaj je trenutno intenziteta i odvija se bez vanrednih zastoja i prekida, dok na nešto usporeniju vožnju treba računati na deonicama na kojima su radovi u toku. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Zadržavanja na naplatnim stanicama nema, dok zadržavanja na graničnim prelazima nisu duža od 20 minuta.

AMSS dodaje da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Madjarske i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na graničnim prelazima u Srbiji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.