AMSS: Oprez zbog guste magle na putevima u Srbiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Nov.2015, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Oprez zbog guste magle na putevima u Srbiji

Na putevima u Srbiji saobraćaj je pojačan, a zbog guste magle i smanjene vidljivosti u pojedinim delovima zemlje potrebna je oprezna vožnja, upozorio je jutros Automoto savez Srbije (AMSS).

Magla i sumaglica smanjuju vidljivost na putevima pored reka i kanala na području Vovodine, pored Palića, Novog Sada, Zrenjanina, Sremske Mitrovice na prilazima Beogradu, u ukolini Kraljeva i Požege.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << vozila na graničnim prelazima nisu duža od 20 minuta.

Danas, 14. novembra, biće uvedene kraće obustave saobraćaja na autoputu u zoni petlje "Preševo", u smeru ka Preševu, zbog radova na postavljanju konstrukcije portala.

Predvidjeno je da radovi na desnoj strani autoputa počnu u 11.00, a na levoj strani u 15.00 sati, dok će saobraćaj biti obustavljan na 15 do 20 minuta.

Danas od 07.00 do 15.00 časova biće uvedene izmene saobraćaja na autoputu u Beogradu u zoni petlje "Lasta", u oba smera autoputa zbog radova na zameni pešačke ograde na mostu.

Radovi će se izvoditi u pokretu u preticajnoj saobraćajnoj traci i biće obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom opremom i signalizacijom.

Od sutra, 15. novembra, iz smera Subotice ka Beogradu jedini izlaz sa autoputa E-75 za Novi Sad biće moguć kroz naplatnu stanicu Novi Sad - Sever, a privremeno isključenje kod Temerinske petlje će biti zatvoreno.

Od 3. novembra u toku su radovi na redovnom održavanju autoputa na obilaznici oko Beograda, na deonici od Surčinske petlje do Novog Batajničkog mosta u oba smera, uključujući i Dobanovačku petlju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.