Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Mar.2018, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS:Opasnost od odrona na Đerdapskom putu, dolinom Ibra i Drine

Na putevima u Srbiji saobraćaj je večeras umerenog intenziteta, a vozačima se zbog odrona savetuje oprezna vožnja na putevima kroz useke i klisure, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).AMSS je posebno upozorio vozače na učestale odrone na Đerdapskom putu, dolinom Ibra i Drine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Opasnost od odrona na Đerdapskom putu, dolinom Ibra, Drine

Izvor: B92, 12.Mar.2018

Beograd -- Na putevima u Srbiji saobraćaj je umerenog intenziteta, a vozačima se zbog odrona savetuje oprezna vožnja na putevima kroz useke i klisure, saopštio je AMSS...AMSS je posebno upozorio vozače na učestale odrone na Đerdapskom putu, dolinom Ibra i Drine...Prema podacima Uprave granične...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.