AMSS: Nesmetano odvijanje saobraćaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Feb.2020, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Nesmetano odvijanje saobraćaja

Povoljne vremenske prilike vozačima i večeras omogućavaju nesmetano odvijanje saobraćaja uz umereni, a povremeno i slabiji intenzitet van većih gradova, bez zastoja i vanrednih prekida, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Zadržavanja nema ni na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji, dok na teretnim terminalima, kako je saopštila Uprava granične policije, vozila na izlazu iz zemlje samo na Batrovcima čekaju četiri sata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AMSS: Oprez zbog mogućeg slabog jutarnjeg mraza

Izvor: Blic, 29.Feb.2020

U proteklom periodu su uslovi za vožnju, vremenske prilike i temperature bile više nalik prolećnim, ali promena vremena i naglo zahlađenje koje je donelo nove padavine proteklog dana, promenilo je uslove i otežalo odvijanje saobraćaja na putevima širom naše zemlje, saopštio je Auto moto savez...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.