AMSS: Na granicama bez zadržavanja

Izvor: B92, 06.Jul.2020, 07:26

AMSS: Na granicama bez zadržavanja

Beograd -- Na putničkim terminalima graničnih prelaza sa Severnom Makedonijom, Bugarskom, Mađarskom i Bosnom i Hercegovinom nema dužih zadržavanja, saopštio je AMSS.

Na teretnim terminalima zadržavanja su promenljiva i kreću se u intervalima od 60 do 120 minuta.

AMSS podseća da je Grčka od danas za srpske građane zatvorila granične prelaze, osim za ona neophodna putovanja za koje je potrebna posebna dozvola.

Povremeno jači letnji pljuskovi često >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << praćeni vetrom kao i vožnja po vlažnom kolovozu u kombinaciji sa pojačanim saobraćajem su uslovi kada dolazi do prekida u saobraćaju, a najčešći uzrok je neprilagođena brzina i nedovoljno odstojanje između vozila, jer po prestanku kiše, vozači nailaze na vlažne deonice puteva koje je ponekad teško primetiti, a tada je i zaustavni put vozila uvek duži od procenjenog.

Kamioni na Horgošu čekaju tri sata, na Kelebiji sat vremena i na Batrovcima dva sata.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Upozorenje na olujni vetar i nevreme u Bačkoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2020

Ove večeri, prema navodima RHMZ, vozače na severu naše zemlje u Bačkoj očekuje jače naoblačenje i kiša uz prisustvo olujnog vetra, a tokom večeri naoblačenje će se proširiti i na ostale krajeve Srbije, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Zbog mokrih kolovoza savetuje se učesnicima u saobraćaju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.