AMSS: Manji broj vozila na putevima zbog praznika

Izvor: Beta, 16.Apr.2023, 08:44

AMSS: Manji broj vozila na putevima zbog praznika

Na putevima u Srbiji vozače danas očekuju mestimično mokri kolovozi i kiša povremeno, a u planinskim krajevima smanjena vidljivost zbog magle i niske oblačnosti, saopštio je Auto moto savez Srbije.Zbog praznika u prometu je manji broj vozila nego što je uobičajeno i na graničnim prelazima i naplatnim rampama nema zadržavanja, ali je u zonama radova koji su u toku na brojnim deonicama neophodan oprez, navedeno je u saopštenju.U utorak, 18. aprila, zbog radova na sanaciji kolovoza na deonici autoputa od petlje Beograd do petlje Batajnica i Novi Banovci u smeru ka Novom Sadu od 9.00 do 16 časova saobraćaj će biti usmeren u preticajnu saobraćajnu traku, najavio je AMSS.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Kraj raspusta i uskršnjeg odmora - gužve na Milošu Velikom i svim prelazima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2023, 06:54

Poslednji neradni dan uskršnjih praznika i školskog raspusta ujedno je i dan povratka svih koji su putovali za praznik, što znači i talas pojačanog saobraćaja, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Gužve su na najprometnijim graničnim prelazima sa Mađarskom, Hrvatskom, Bosnom i Hercegovinom,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.