AMSS: Aumobili čekaju na prelazima sa Mađarskom

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Nov.2018, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Aumobili čekaju na prelazima sa Mađarskom

Automobili na graničnim prelazima sa Mađarskom Bački Vinogradi na izlaz iz Srbije čekaju sat i po, a na prelazu Horgoš 2 oko sat vremena, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijama, na ostalim graničnim prelazima za automobile za sada nema zadržavanja dužih od pola sata.

AMSS napominje da su međuzone između Srbije i Hrvatske i Srbije i Mađarske, na prelazima Batrovci i Horgoš pune, što produžava vreme čekanja.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << teretnim terminalima, na izlazu iz Srbije jedino zadržavanje se beleži na prelazu Horgoš, gde kamioni čekaju oko sat vremena.

Prema poslednjim informacijama Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim rampama duž autoputeva u Srbiji nema zadržavanja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

AMSS: Putnička vozila čekaju do 90 minuta na putu iz Srbije ka Mađarskoj

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Nov.2018, 19:37

Putnička vozila na graničnim prelazima Bački vinogradi i Horgoš u smeru ka Mađarskoj čekaju 90, odnosno 60 minuta dok na ostalim graničnim prelazima zadržavanja ne traju duže od 30 minuta, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Kamioni na graničnom prelazu Šid u smeru ka Hrvatskoj...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.