AMS RS: Oprez na putevima zbog snijega

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jan.2016, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMS RS: Oprez na putevima zbog snijega

Banjaluka - U zapadnim i sjeverozapadnim krajevima RS je počeo padati slabiji snijeg, koji za sada ne stvara veće teškoće u odvijanju saobraćaja, saopšteno je iz AMS Republike Srpske.

Dežurne ekipe preduzeća za puteve su na terenu i vrše preventivno posipanje, ali vozačima skrećeu pažnju na klizave kolovoze i na obaveznu upotrebu zimske opreme.

Na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina upozoravaju i na mogućnost odrona kamenja i zemlje na kolovoz. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Na putnim pravcima, posebno onim koji vode prema graničnim prelazima Gradiška, Gradina, Brod, Kostajnica, Novi Grad i Velika Kladuša pojačan je intenzitet saobraćaja, zbog čega je neophodna oprezna vožnja, kao i izbjegavanje preticanja, pogotovo rizičnih, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.