Izvor: Blic, 16.Jul.2017, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKCIJA "ARES" Stefanović: Uhapšeno 360 OSOBA

Zbog više krivičnih dela policija je uhapsila 360 osobau policijskoj akciji "Ares", izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Oni su uhapšeni zbog sumnje da su počinili različita krivična dela između ostalog neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, ubistvo u pokušaju, silovanje i nedozvoljene polne radnje, iskorišćavanje maloletnih lica za pornografiju, zlostavljanje i mučenje, iznude, otmice, razbojništva, teške krađe...
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Kako je precizirao ta akcija je sprovedena u 27 opština i gradova u Srbiji.

Podnete su krivične prijave tako da je procesuirano ukupno 562 osobe.

Minsitar policije je naveo da je oduzeto 167 kilograma narkotika, kokaina, heroina, hašiša, maruihuane i ekstazija kao i da su otkrivene tri laboratorije za proizvodnju marihuane.

Oduzeto je 29 pušaka, 4 automatkse puške, 30 pištolja, jedan kilogram ekspoloztiva, šest bombi i više od 3.000 komada municije.

Zaplenjena je veća količina novca, 19 vozila kao i više računara i 150 gigabajta pedofilskog materijala, naznačio je Stefanović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stefanović: Uhapšeno 360 osoba u akciji "Ares"

Izvor: N1 televizija, 16.Jul.2017

Još jedna velika policijska akcija sa velikim brojem uhapšenih - ovog puta akcija nosi naziv "Ares", a iza rešetaka se našlo 360 ljudi. Od toga, protiv 202 su podnete krivične prijave...Izvor: N1info..Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da su akcije sprovedene posle višemesečnih...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.