AFERA HAGEN Lepa Brena Smestaju mi hapsenje

Izvor: medio.rs, 17.Maj.2016, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AFERA HAGEN Lepa Brena Smestaju mi hapsenje

Lepa Brena doživela je neprijatnost u nemačkom gradu Hagenu, gde je u subotu uveče trebalo da održi koncert. Organizator njenog nastupa Husein Velagić hteo je da pevačica nastupi bez papira, na šta ona nije pristala, pa se našla u problemu. Čak su joj napakovali i privođenje u policiju.

Naime, koncert na kojem je trebalo da nastupi i Amar Gile Jašarspahić otkazan je u poslednjem momentu, a organizator je navodno optužio pevačicu da nije vratila kaparu od 7.000 evra, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << koja joj je data. Brena pak, tvrde izvori, nije dobila ništa unapred. Pevačica ističe da je jedini razlog otkazivanja njenog koncerta taj što ona nikada nije, niti će raditi bez svih potrebnih papira i dozvola.

- Organizator nije imao ugovor ni regularnu dokumentaciju o organizaciji koncerta. To je rad na crno koji može imati ozbiljne zakonske posledice. Mi smo svi došli, međutim, organizator do poslednjeg momenta nije imao papire za održavanje koncerta - stoji u saopštenju koje je poslala Brena preko svoje PR službe.

Pokušaj utaje poreza

Vlasnica „Granda“ nije htela da učestvuje u pokušaju organizatora nastupa da utaji porez, a kako se požalila saradnicima, upravo zbog toga je dovedena u kontekst s policijom. Ona je ispričala da nikakvu izjavu nadležnim organima nije dala i da joj zbog toga dovođenje nje u vezi s nemačkom policijom deluje kao da joj neko smešta aferu.

- Dan posle otkazivanja koncerta pojavila se priča da je Velagić prijavio Brenu za prevaru. Navodno, uzela mu je pare koje nije htela da mu vrati iako nije održala dogovoreni nastup. Pričalo se da ju je policija ispitala, dok je Gile pobegao glavom bez obzira - kaže izvor, a prenose bosanski mediji.

Pozvali smo Breninog menadžera Baneta Obradovića.

Gost prijavio vlasnika

- Nisam bio tamo, ali ono što znam jeste da organizator nije potpisao ugovor. Čuo sam da je u klubu bila policija, valjda je neko od gostiju prijavio gazdu jer su videli da neće biti koncerta, a uzeo je pare za karte. Da li su ispitivali Brenu, to zaista ne znam - rekao je Bane Obradović.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Giletom, ali je njegov broj telefona bio je nedostupan.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.