ADRIJANA LIMA: Ovako se kupuje donji veš partnerkama!

Izvor: Kurir, 26.Dec.2013, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ADRIJANA LIMA: Ovako se kupuje donji veš partnerkama!

Ako niste sigurni za veličinu grudnjaka, pogledajte po njenim stvarima kada nije tu. U tome je i poenta, jer želite da je iznenadite, otkrila je Lima

Supermodel Adrijana Lima odlučila je da posavetuje momke i muževe kako da za Božić kupe svojim partnerkama seksi donji veš.

Prva stvar koju predlaže je da pogledaju na mesto gde partnerki stoji veš kako bi pogodili veličinu grudnjaka i gaćica.

"Ako niste sigurni za veličinu grudnjaka, pogledajte po >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << njenim stvarima kada nije tu. U tome je i poenta, jer želite da je iznenadite", relka je Lima.

Model je otkrila da, iako dobija besplatan donji veš od "Viktorije sikret", i dalje se obraduje kada od voljene osobe dobije novi veš za Božić.

"Ako vam nije jasno zašto je pravi donji veš bitan, to je zato da biste izbegli odevnu katastrofu", dodaje Lima.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ćerka Kim Kardašijan dobila božićne poklone od svetskih dizajnera!

Izvor: Kurir, 26.Dec.2013

Ćerka Kim Kardašijan i Kanje Vesta, Nort, iako je samo šest meseci stara, već je prava trendseterka, te u skladu sa tim dobija skupocene poklone od najznamenitijih svetskih dizajnera...Šestomesečna Nort Vest već može da se pohvali garderoberom na kojem će joj uskoro pozavideti i mama Kim Kardašijan,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.