ABAZOVIĆ POZVAO SPAJIĆA NA TV DUEL: Treba da se suočimo

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 19:24

ABAZOVIĆ POZVAO SPAJIĆA NA TV DUEL: "Treba da se suočimo"

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović pozvao je predsednika Pokreta Evropa sad Milojka Spajića na TV duel.

Abazović je poziv uputio u emisiji "Argumenti", koju će RTCG emitovati večeras.

"Ja nisam, kao neke druge kolege, neko ko poziva druge na TV duele. Ali s obzirom da će gospodin Spajić sutra biti gost vaše televizije, koristim priliku — kad god to on bude želeo, pred crnogorskom javnošću, pred 600.000 građana, na Javnom servisu ili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << negde drugo, da treba da se suočimo da bi neke stvari koje ja i on znamo, rekli pred kamerama", rekao je Abazović.

Abazović je naveo da je to "prva stvar koju nudi" i da smatra da bi to bila najbolja stvar.

Podsetimo, samo nekoliko dana uoči vanrednih parlamentarnih izbora inače mirnu kampanju u Crnoj Gori uzburkala je afera oko južnokorejskog kralja kriptovaluta Do Kvona i njegovih navodnih veza s Milojkom Spajićem i Pokretom Evropa sad.

Pojedini crnogorski su tada iznosili tvrdnje da je Do Kvon finansirao predizborne kampanje Pokreta Evropa sad za prošlogodišnje lokalne, aprilske predsedničke kao i nedavne parlamentare izbore.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.