ABA: Šalić tragičar, Sutjeska ispala, Mega lako sa Metalcem

Izvor: Večernje novosti, 07.Mar.2016, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Šalić tragičar, Sutjeska ispala, Mega lako sa Metalcem

Kalkulatori su bili spremni, ali je Zadar na svom terenu savladao Sutjesku (85:83) i tako rešio svaku dilemu oko ekipa koje ispadaju iz regionalnog takmičenja Tajfunu se pridružila ekipa iz Nikšića, a tragičar utakmice sa Zadrom je Đoko Šalić. Vranješ je par sekundi pre kraja namerno promašio drugo slobodno bacanje, stigao do lopte, loše šutirao, ali je lopta došla do centra Sutjeske koji je pokušao da je vrati u koš, ali nije u tome uspeo. Svemu tome je predhodio promašaj Vranješa >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << posle kog je Delaš namerno fauliran, ali je bio nepogrešiv sa linije penala (85:82). U Sremskoj Mitrovici je Mega bez većih problema savladala Metalac (77:64). Što se ostalih mečeva tiče Igokea je savladala Tajfun (81.76), dok je Zvezda u Beogradu pobedila Krku (77:67).

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

TRAGIČAR - Evo šta je uspeo da promaši Đoko Šalić! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Mar.2016

Košarkaši Sutjeske izgubili su pravo da naredne sezone nastupaju u ABA ligi usled poraza koji su pretrpeli u Zadru, a tragičar večerašnje utakmice bio je bivši centar Partizana Đoko Šalić...Sutjeska se u Zadru borila za opstanak i samo joj je trijumf garantovao mogućnost da se spasi ispadanja,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.