A MISLILI STE DA JASU KAMILE Ovako zive bogata deca Teherana

Izvor: medio.rs, 20.Jan.2015, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A MISLILI STE DA JASU KAMILE Ovako zive bogata deca Teherana

Iran nije onakav kakvim ga prikazuju u američkim serijama, kažu mladi teheranski bogataši

TEHERAN - Privatni avioni, skupoceni automobili, lude žurke, besni privatni automobili i jahte - tako žive deca bogataša u Iranu, koja smatraju da je neophodno da svoj luksuzni život podele sa celim svetom.

"Mislili ste da je Iran zemlja kao što je prikazana u serijama Argo i Domovina? Mislite li da još jašemo kamile? Varate se", poručuju razmažena deca milionera koja >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << uporno bombarduju Instagram fotografijama svog bogatstva.

Profil "Bogata deca Teherana" postao je svetska senzacija krajem 2014. godine.

Ubrzo je stekao 100.000 obožavatelja, koji svakodnevno čekaju fotografije iz zemlje koja je pod strogim sankcijama Zapada, ali i pod islamskim zakonima, koji zabranjuju konzumaciju alkohola i neskromno oblačenje.

Međutim, očito je da ti zakoni ne važe baš za sve i svakog...

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.