90 odsto članova DSS Vrbas prešlo u SNS

Izvor: Kurir, 01.Sep.2013, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

90 odsto članova DSS Vrbas prešlo u SNS

VRBAS - Više od 90 odsto članstva Opštinskog odbora Demokratske stranke Srbije u Vrbasu prešlo je u redove Srpske napredne stranke, izjavio je danas doskorašnji predsednik Opštinskog odbora DS S Vrbas i doskorašnji član Glavnog odbora DSS Aleksandar Babić.

On je na današnjoj konferenciji za novinare održanoj u sedištu Opštinskog odbora SNS Vrbas, kojoj je prisustvovao i potpredsednik SNS Igor >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Mirović i Bratislav Kažić prvi na listi SNS za predstojeće lokalne izbore u Vrbasu, rekao da je "oproštajni govor od DS S održao 13. jula na sednici Glavnog odbora te stranke".

"Istog dana Gradski odbor je doneo odluku o istupanju iz DSS i prelazak u SNS o čemu je obavešteno rukovodstvo Srpske napredne stranke i danas imamo situaciju da je više od 90 odsto članova DS S prešlo u SNS", rekao je Babić.

Potpredsednik SNS i predsednik Saveta za Vojvodinu te stranke Igor Mirović je rekao da je sve u SNS-u obradovala informacija da veliki broj uglednih članova DSS-a u Vrbasu želi da pređe u redove naprednjaka.

"Pored podrške našim kandidatima na listi za lokalne izbore u Vrbasu, na čijem prvom mestu je Bratislav Kažić, jedan od razloga mog dolaska u Vrbas je želja da našim novim članovima poželim dobrodošlicu", rekao je Mirović.

On je istakao da je i ovaj prelazak većine članova Opštinskog odbora DSS u Vrbasu u redove SNS-a dobar pokazatelj ugleda koji Srpska napredna stranka ima među građanima Srbije.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.