7 na N1: Sedmica koju su obeležili pilići

Izvor: N1 televizija, 13.Okt.2018, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

7 na N1: Sedmica koju su obeležili pilići

Banjaluka je pevala, Sarajevo slavilo uz vatromet, Mostar palio sveće - najkraći je siže rezultata opštih izbora u Bosni i Hercegovini. U emisiji 7 na N1 pogledajte i kako je jedan od novoizabranih članova predsedništva već uspeo da naljuti i Zagreb i Beograd.

O Kosovu - ništa novo - ni razgraničenje ni korekcija granice nego - dva prebijena mladića albanske nacionalnosti u Novom Sadu.

Saznaćete zbog čega su pilići obeležili sedmicu za nama, što oni u komadu, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << što njhove nogice, kao i gde je nestala nikad otvorena fabrika izraelskog investitora u Kuršumliji.

Događaje sedmice u emisiji 7 na N1, analizira Jovana Štetin. 7 na N1, u nedelju u 11h i 22.30h.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.