23 tone marihuane  zaplenjeno u Albaniji

Izvor: B92, 06.Okt.2016, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

23 tone marihuane zaplenjeno u Albaniji

Skoplje, Tirana -- Albanska policiija zaplenila je na području primorskog grada Valone 23 tone marihuane koja je bila spremna za transport, objavio je list Šekuli.

Kako prenosi makedonska agencija MIA, u dobro organizovanoj akciji u dva sela kod Valone otkriveno je i uništeno i 15.000 stabala marihuane, a zaplenjeni su i oružje i municija.

Policija traga za policijskim inspektorom sektora za ekonomski kriminal u Valoni Renatom Avdulijem koji je deo četrdesetočlane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << grupe koje je uzgajala marihuana.

Policijski izvori navode da je akcija koju su inicirali albanska tajna služba ŠIŠ i tužilaštvo držana u velikoj tajnosti.

Osim policajaca iz Valone u akciji je učestvovao i veći broj policajaca iz Tirane.Slična akcija u kojoj je uništeno više od 10.000 stabala marihuana izvedena je i u albanskoj oblasti Mat, navodi MIA.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

23 tone marihuane zaplijenjeno u Albaniji

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Okt.2016

TIRANA - Albanska policiija zaplijenila je na području primorskog grada Valone 23 tone marihuane koja je bila spremna za transport, objavio je list Šekuli...Kako prenosi makedonska agencija MIA, u dobro organizovanoj akciji u dva sela kod Valone otkriveno je i uništeno i 15.000 stabala marihuane,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Albanija: U policijskoj akciiji zaplenjene 23 tone marihuane

Izvor: Blic, 06.Okt.2016

Albanska policiija zaplenila je na području primorskog grada Valone 23 tone marihuane koja je bila spremna za transport, objavio je danas list "Šekuli" u elektronskom izdanju...Kako prenosi makedonska agencija MIA, u dobro organizovanoj akciji u dva sela kod Valone otkriveno je i uništeno i 15.000...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.