21.12.2012: Tursko selo utočište od smaka sveta

Izvor: Kurir, 11.Dec.2012, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

21.12.2012: Tursko selo utočište od smaka sveta

Selo sa oko 600 stanovnika kod Efesa ima pozitivnu energiju, smatraju oni koji veruju u kraj sveta

ANKARA - Mnogi koji veruju da će, prema kalendaru Maja, do smaka sveta doći 21. decembra pohrlili su u malo selo Širindže na zapadu Turske, nedaleko od antičkog grada Efesa.

Širindže, selo sa oko 600 stanovnika, ima pozitivnu energiju, smatraju oni koji veruju u kraj sveta, prenela je agencija AFP.

Zahvaljujući proročanstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Maja, došlo je do pravog turističkog buma u tom turskom selu, a prema lokalnim medijima očekuje se dolazak više od 60.000 ljudi.

"Ovo je prvi put da vlada takvo interesovanje u zimskoj sezoni", rekao je vlasnik jednog hotela u Širindžu, Ilkan Gulgun, koji je dodao da mnogi turisti u njegovom hotelu veruju da će biti spaseni u apokaliptičnoj katastrofi zbog pozitivne energije sela.

Širindže je selo poznato po hotelima za turske bogataše i po svom vinu.

Biznismen Erkan Onoglu proizveo je specijalno "vino apokalipse" za 21. decembar, namenjeno sujevernim turistima.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedno utočište pred smak sveta

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Dec.2012

Mnogi koji veruju da će se smak sveta, prema kalendaru Maja, dogoditi 21. decembra pohrlili su u malo selo Širindže na zapadu Turske, nedaleko od antičkog grada Efesa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

21.12.2012: Tursko selo utočište od smaka sveta

Izvor: medio.rs, 11.Dec.2012

Selo sa oko 600 stanovnika kod Efesa ima pozitivnu energiju, smatraju oni koji veruju u kraj sveta

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.