20 godina za ubistvo bebe dojenjem

Izvor: B92, 04.Apr.2014, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

20 godina za ubistvo bebe dojenjem

Spartanburg -- Sud u američkoj državi Južna Karolina osudio je na 20 godina zatvora ženu koja je svoju šestonedeljnu ćerku ubila smrtonosnom dozom morfijuma preko svog mleka.

Porota je presudila da je 39-godišnja Stefani Grin kriva za ubistvo sa predumišljajem, koje je počinila putem zlostavljanja deteta, prenela je agencija AP.

Patolog je posvedočio da je beba u vreme smrti, u novembru 2010. godine, u telu imala nivo morfijuma dovoljan da usmrti odraslu osobu. Tužilaštvo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je tvrdilo da je optužena krila trudnoću i da lekarima nije rekla da doji svoje dete kako bi oni nastavili da joj prepisuju lekove protiv bolova.

Advokati Stefani Grin, međutim, najavljuju da će uložiti žalbu na presudu, navodeći da naučno nije dokazano da tako veliki nivo morfijuma može da se izluči kroz majčino mleko.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mlekom punim morfijuma otrovala svoju bebu, pa završila u zatvoru!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Apr.2014

Patolog je posvedočio da je beba u vreme smrti, u novembru 2010. godine, u telu imala nivo morfijuma dovoljan da usmrti odraslu osobu

Nastavak na Telegraf.rs...

Ubila bebu dojenjem

Izvor: Radio 021, 04.Apr.2014

Sud u američkoj državi Južna Karolina osudio je na 20 godina zatvora ženu koja je svoju šestonedeljnu ćerku ubila smrtonosnom dozom morfijuma preko svog mleka.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.