17 nameštaljki u Kiparskom fudbalu

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2015, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"17 nameštaljki u Kiparskom fudbalu"

Predsednik Fudbalskog saveza Kipra (CFA) Kostakis Kucokumnis rekao je danas da sumnja da je u poslednje tri godina bilo namešteno nekoliko utakmica prve lige te zemlje.

On je rekao da Evropska fudbalska unija (UEFA) ima dokaze o mogućem nameštanju 17 prvoligaških utakmica na Kipru.

Prema njegovim rečima, većina sumnjivih utakmica uključujue timove koji su se u poslednje tri godine suočavali sa ispadanjem iz prve lige Kipra.

Kucokumnis je čestitao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sudiji Mariousu Panaiju koji je nedavno otkrio da se na Kipru nameštaju utakmice, posle čega je pokrenuta policijska istraga.

On je rekao da podržava osnivanje nezavisnog Anketnog odbora, koji će istražiti navode o nameštanjima i evenutalno pomoći policiji u istrazi.

Kucokumnis je naveo da je Fudbalski savez Kipra učinio više od bilo kog drugog evropskog Saveza da osujeti nameštanej utakmica.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Kipru namešteno 17 utakmica?

Izvor: Sportal.rs, 02.Jan.2015

Predsednik Fudbalskog saveza Kipra (CFA) Kostakis Kucokumnis rekao je da sumnja da je u..poslednje tri godina bilo namešteno nekoliko utakmica prve lige te zemlje. On je istakao da Evropska fudbalska unija (UEFA) ima dokaze o mogućem nameštanju 17 prvoligaških utakmica na Kipru, prenosi Beta...Prema...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.