16-stvari-koje-nikada-ne-treba-reci-muskarcu

Izvor: medio.rs, 19.Sep.2014, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

16-stvari-koje-nikada-ne-treba-reci-muskarcu

Bilo dečku, bilo drugu - nemojte, jer će se stvarno osetiti bedno…

Ovo je eventualno dozvoljeno, ako ga poredite sa Supermenovim moćima i zaključite da svakako nije dovoljno jak da podigne zgradu, u suprotnom, ne izgovarajte ovu rečenicu!

Nije bitno koliko je on zapravo visok, ali ako mu kažete da je nizak, ozbiljno ćete povrediti njegov ego. Takvim komentarom ćete učiniti da se oseća sićušno i ni nalik mišićavom drvoseči kakav bi voleo da bude.

>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << />Još gore nego da ste mu rekli da je nizak! Nemojte dovoditi njegove gabarite u pitanje, ako ne želite da se dotični još više skvrči i onda ništa od strastvene noći.

Ćelavost je jedan od najvećih muških strahova, jer momci znaju da malo ko može da bude ćelav, a istovremeno i muževan, kao što je to recimo Džejson Satatam ili Saša Đorđević.

Kao da ste uzeli punu kantu đubreta i sipali mu na glavu.

Možda on i ima previše dlaka na telu, ali svakako ne želi da se oseća kao medved u ljudskom obličju, zato ga ne podsećajte.

Ne oduzimajte mu snove.

Svi muškarci to znaju, što je još jadan razlog više da se oseti kao potpuni bednik, ako slučajno ne zna.

To je drugi način da kažete da je čudan.

Pa, posle ovoga će sigurno razmišljati.

Ovime ste mu rekli da vam je vrlo blizak i da vam vaša odnos znači, ali da vam ni u najluđim snovima, niti pod dejstvom velikih količina alkohola, ne bi bio seksualno privlačan. A to saznanje boli.

Koji aspekt toga vas zapravo šokira? Da li vam deluje kao neki mlakonja koji ne bi mogao da podigne ni 2 kila iz benča?

Osuđujete ga i govorite mu da je bezvredan, a istina je da i muškarci imaju pravo da se opuste nedeljom.

Ok, dobro, ima ženske noge, shvatio je to verovatno odavno, ali se nadao da niko drugi nije primetio. Upravo ste mu razorili temelj lažnog samopouzdanja.

Dodajte mu so na ranu, jer verovatno dušu ispustio dok je uradio taj jeda i po!

Pa možete, eto ga tu pred vama!

Izvor: Cosmopolitan.rs

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.