11 nastradalih u Italiji zbog oluje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2018, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

11 nastradalih u Italiji zbog oluje (VIDEO)

Više od stotinu luksuznih jahti među kojima je i ona bivšeg italijanskog premijera, Silvija Berluskonija, uništena je u nakon što je ovu zemlju zahvatila snažna oluja

U oluji je uništeno oko 180 čamaca kada su viđeni talasi visine do 10 metara. Na obali su završile brojne jahte i čamci srednje i male veličine. Jedna od jahti koje su potonule u vodama Mediterana pripada porodici bivšeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija.

Haos je nastao kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je popustila brana visoka 6,5 metara, nakon čega za usidrena i vezana plovila spasa nije bilo.

Tokom oluje je smrtno stradalo 11 ljudi, a to je posledica snažnih vetrova i visoke plime.

Venecija je poplavljena u tolikoj meri da je voda dostizala ljudima do struka. Izmereno je rekordnih 156 cm prvi put od 2008. godine.

Pratite nas i na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.