10 top kombinacija boja za jesen (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Okt.2015, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10 top kombinacija boja za jesen (FOTO)

Nema boljeg stajling od onog koji je bogat bojama, baš kao i jesen.

Ove jeseni su popularne nove kombinacije boja koje se mogu nositi i na posao i tokom opušene šetnje, ali i za večernje izlaske. Jarki, topli tonovi, pa čak i neonske boje začiniće vaš izgled ove jeseni i potpuni su must - have ove sezone!

Tamno plava + zelena: Uronite u svijet boja, tako što ćete iskombinovati klasične jesenje nijanse kao što su tamno plava i zelena

Crvena + roze: >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Za sve dame avanturističkog duha, preporučujemo da probaju kombinaciju crvene i roze. Kombinacija ove dvije boje je posebno dobra za žurke ili neki večernji događaj.

Tamno plava + boja vina (burgundi): Istonirajte crvene i plave nijanse za ljeto, tako što će te izabrati tamnije nijanse. Tamno plava i burgundi boja, kao i dezeni u ovim bojama su ove jeseni odličan miks!

Ljubičasta + siva: Nemojte izostavljati pastelne boje ove jeseni. Tamnije, “mutne” boje kombinujte sa nježnim neutralnim bojama kao što su siva i krem.

Tamno plava + bijela: Miješanje bijele sa tamnijim bojama, kao što su tamno plava ili tamno zelena, pouzdani su način da pregurate hladnije dane sa stilom.

Kobalt plava + bordo: Bordo je boja koja se smatra za favorit ove jeseni. Kombinacije sa neutralnim bojama su prilično slatke, ali sa kobalt plavom je prosto pun pogodak!

Žuta + siva: Senf žuta boja će idealno izgledati sa sivom ove jeseni.

Boja vina + narandžasta: Sa dezenom u toplijim bojama, na podlozi u narandžastoj boji, kombinacija sa prodornijom bojom bi bila savršena. Neka ta boja bude burgundi ili bordo - nećete pogrešiti.

Kobalt plava + tirkizno plava: Rijetko je da se dvije nijanse plave (ili tri, ili četiri) efektivno ne slažu, tako da su hladniji tonovi odlični za kombinovanje sa bojama koje su nerazmetljive.

Vojničko zelena + jarka roze: Vojničko zelena i jarka roze boje su možda naš favorit za šik kombinaciju boja za ovu jesen. Boja koja se izdvaja na prvi pogled i koja posvjetljuje vašu paletu boja može biti odlična za haljinu ili lijepo skrojene pantalone, dok će vojničko zelena dodati opušteni izgled, taman koliko treba.

(NN/Stil.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.