Кошаркаши Партизана убедљиво победили екипу Крку у другом колу АБА лиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Okt.2023, 18:48

Кошаркаши Партизана убедљиво победили екипу Крку у другом колу АБА лиге

Кошаркаши Партизана победили су вечерас у Новом Месту екипу Крке резултатом 96:56 (16:11, 29:11, 23:20, 28:14) у мечу другог кола регионалне АБА лиге. Фото: ABA liga/Dragana Stjepanovic Најефикаснији у екипи Партизана био је Алекса Аврамовић са 15 поена, док је Балша Копривица убацио 12, а Пи Џеј Доужер 11. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << У домаћем тиму истакли су се Миха Церквеник и Џаирус Хамилтон, који су убацили по 16 поена.
„Црно-бели“ после два кола имају две победе у АБА лиги, док Крка има по један тријумф и пораз.
Партизан ће у наредном колу, 14. октобра на свом терену дочекати Цибону, док ће Крка гостовати екипи Будућности у Подгорици.
Crvena zvezda ubedljiva, ali „preti“ službenih 3:0 zbog greške Kragujevčana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Партизана убедљиво победили екипу Крку у другом колу АБА лиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.