Филип Костић због повреде тетиве не игра против Црне Горе

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Mar.2023, 16:36

Филип Костић због повреде тетиве не игра против Црне Горе

Српски фудбалски репрезентативац Филип Костић неће играти против Црне Горе, јер се повредио на мечу са Литванијом у првом колу групе Г квалификација за Европско првенство, које ће бити одржано наредне године у Немачкој, преносе београдски медији. Фото: WikimediaCommons/Oleg Bkhambri (Voltmetro) Костић >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је пре дана дана повредио тетиву на мечу са Литванијом, али је одиграо цео меч. Србија је славила на овој утакмици резултатом 2:0.
Моцарт спорт наводи да фудбалер Јувентуса није отпутовао са репрезентацијом Србије у Подгорицу, већ је добио дозволу да се врати у Торино где ће да настави са терапијама.
Костић (30) је за Србију одиграо 53 меча и три пута се уписао у листу стрелаца.
Утакмица између Црне Горе и Србије биће одиграна сутра од 20.45 часова у Подгорици.
Fudbaleri Srbije doputovali u Podgoricu na meč sa Crnom Gorom

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Филип Костић због повреде тетиве не игра против Црне Горе се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.