Сајмови запошљавања у Панчеву, Великој Плани, Новој Пазови

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Sep.2022, 19:45

Сајмови запошљавања у Панчеву, Великој Плани, Новој Пазови

Током ове седмице биће одржана три сајма запошљавања и то у Великој Плани, Панчеву и Новој Пазови, а како је објављено на сајту Националне службе за запошљавање (НСЗ) послодавци ће на њима понудити више од 1.000 слободних радних места. Фото: Unsplash/Marten Bjork
Тако ће на сајму у Великој >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Плани, који ће бити одржан у четвртак, 24 послодавца понудити више од 400 слободних радних места.
Највећи број понуда односи се на радна места у производњи и то у области металске, електро и графичке индустрије, а биће тражени и шивачи, персонални асистенти, грађевински радници, као и економисти, правници, информатичари, пољопривредни инжењери, социјални радници, возачи и радници у услужним делатностима, кувари, конобари, продавци.
Учешће на Сајму запошљавања у Панчеву који се одржава истог дана, како наводе из НСЗ, потврдила су 32 послодавца која ће Панчевцима понудити 270 слободних радних места. У Панчеву је највећа потражња за касирима, машинским и електротехничарима, сарадницима у осигурању и магационерима, али ће прилику да пронађу посао имати и индустријски инжењери у производњи, као и инжењери квалитета, грађевине, специјалисти за логистику, те кувари, конобари, посластичари, рачуновође.
На сајму у Новој Пазови, у петак, 30. септембра, учествоваће 23 послодавца која су истакла потребу за запошљавањем око 777 радника разних образовних профила и степена квалификација.
Овај сајам биће одржан у оквиру 15. Регионалног сајма привреде, који 29. и 30. септембра организују Регионална привредна комора Сремског управног округа и општина Стара Пазова.

Kompanije u Nemačkoj se žale na birokratiju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сајмови запошљавања у Панчеву, Великој Плани, Новој Пазови се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.