Нетанијаху: Нејасно да ли ће се споразум о таоцима материјализовати

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Feb.2024, 20:21

Нетанијаху: Нејасно да ли ће се споразум о таоцима материјализовати

Израелски премијер Бењамин Нетанијаху изјавио је данас да још није јасно да ли ће се споразум о таоцима материјализовати на основу текућих преговора. Фото: Танјуг/AP Photo/Evan Vucci Нетанијаху је, говорећи у интервјуу за ЦБС њуз, додао да се састао са особљем касније данас како би размотрио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << двоструки војни план који укључује евакуацију палестинских цивила у Гази и операцију уништавања преосталих батаљона Хамаса, пренео је Ројтерс.
„Ако постигнемо договор, ствар ће бити мало одложена, али ће се десити. Ако не буде договора, свеједно ћемо то учинити“, рекао је он за ЦБС њуз.
Šmihal: Ukrajina očekuje 11,8 milijardi dolara ekonomske podrške od SAD u 2024.

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нетанијаху: Нејасно да ли ће се споразум о таоцима материјализовати се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.