Zorica Marković i Vendi i dalje u svađi

Izvor: Svet, 19.Jan.2015, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Marković i Vendi i dalje u svađi

Zorica Marković iznenadila je Vesnu Vukelić Vendi kada se pojavila na tezgi u Smederevskoj Palanci, a iako su zajedno nastupile – pomirile se nisu. Niti Zorka hoće da čuje za nju, niti Vendi želi da njih dve obnove staro prijateljstvo.
“Postoje tri osobe s kojima ne želim da imam kontakt u bilo kom smislu, i to su Zorica Marković, Vesna >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Rivas i Saška Karan. Imam apsolutnu amneziju prema pomenutoj Zorici Marković. Istina je da smo nedavno nastupale zajedno, ali ona se pojavila nenajavljena, niotkud. Nije bilo planirano da ona gostuje, ali eto, nenajavljeno čudo se desilo. Ostavila je i goste i mene u čudu jer joj se baš i nismo nadali, ali amnezije svuda ima. Prvobitno je sa mnom trebalo da nastupi Šeki Turković, koji, kada je čuo da će i ona pevati sa nama, otkazao je svoj nastup. Zbog nje. Ja sam je ignorisala, tako da nisam ni premetila kako je odradila. Inače, te večeri sam ja dominirila, naravno”, samouvreno tvrdi Vendi.
Zorica odgovara: “Nemam ništa protiv nje. Istina je da smo radile zajedno u Palanci, i to je sve. Meni niko ne smeta, pa ni Vendi, u najnormalnijim smo odnosima. Na tu tezgu nisam nenajavljeno došla jer me je pozvao vlasnik lokala. Ja nisam znala ko još peva jer me to nikada ni ne zanima, svako radi svoj posao. Prvi put sad čujem da je Šeki Turković otkazao zbog mene, a da sam znala za to, ja bih mu rekla neka izvoli da peva, ja neću nastupati. Ja sam došla, pozdravila se najnormalnije sa svima, a Vendi sam poljubila u obraz. Ne znam kakve ona priče priča, ali svako ima da kaže šta misli. Ali ako sam ja amnezija, zašto se uopšte hvata za moje ime i pominje me?! I ona, a i bilo ko drugi.”
Ali Vendi kaže da je bilo drugačije: “Zorica Marković laže, nije me poljubila, samo sam joj dala mikrofon jer nije imala svoj. Ja sam sa njom završila svaki kontakt za sva vremena posle onog kada je rekla da je hranila moje dete iz njene kafane i da me je ubacila na Farmu. Ja nisam neko ko pljune pa poliže. To je isto kao da sam izjavila da sam ja sredila Zdravku Čoliću da peva na Zlatiboru, to je to. Ja sam nju hranila u kafani, to je istina. Znači, i dalje amanezija po automatizmu prema njoj.”
 
Tekst: Milan Milošević, Life Content
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.