Vlhova pobedila u slalomu u Kranjskoj Gori

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2020, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlhova pobedila u slalomu u Kranjskoj Gori

Slovačka skijašica Petra Vlhova pobedila je danas u slalomu, trci Svetskog kupa održanoj u Kranjskoj Gori i preuzela prvo mesto u generalnom plasmanu u toj disciplini.

Vlhova je do treće uzastopne pobede u slalomu u Svetskom kupu došla rezultatom 1:47,56 minuta. Ona sada ima 20 bodova prednosti u plasmanu slaloma nad Amerikankom Mikaelom Šifrin, koja pauzira u takmičenju posle smrti oca, pre dve nedelje.

Drugo mesto zauzela je Švajcarkinja Vendi Holander >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa 0,24 sekunde zaostatka, a treća je bila Austrijanka Katarina Trup sa 0,89 sekundi zaostatka.

Švedjanka Ana Sven Larson je bila prva posle prve vožnje, ali je nekoliko kapija pre kraja druge vožnje pala i nije završila trku.

Šifrin je ostala prva u ukupnom plasmanu Svetskog kupa sa 113 bodova više od Italijanke Federike Brinjone, koja nije završila današnju trku. Vlhova je treća sa 154 boda zaostatka.

Takmičenja u Svetskom kupu za skijašice nastavlja se sledeće nedelje trkama u spustu u Kran Montani, u Švajcarskoj.
Pogledaj vesti o: Vendi Farma

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.