NE DIRAJ!!! Najseksepilnije zvezde PETA kampanja u 2012.

Izvor: Blic, 02.Jan.2013, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE DIRAJ!!! Najseksepilnije zvezde PETA kampanja u 2012.

Tokom 2012. godine mnoge zvezde su pozirale razgolićene ili potpuno nage kako bi podržale borbu za prava životinja koju inicira organizacija PETA. Od glumice Olivije Mun, preko voditeljke Vendi Vilijams, do manekenke Džoane Krupe, zavodljive dame (i poneki muškarac) pokazale su da bi radije bile gole, nego nosile krzno.

- Slikala sam se gola, jer znam da golotinja uvek izaziva snažnu reakciju, a upravo to je potrebno da bi se ljudima skrenula pažnja na brutalan postupak. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Životinje se ubijaju strujom, batinaju i dere im se koža, a sve to zarad mode - izjavila je Italijanka Elizabeta Kanalis posle fotografisanja za kampanju "Radije bih bila gola, nego nosila krzno".

Ona je snimila i promotivni video, u kome pokazuje da životinje leti ne treba ostavljati u zaključanom automobilu, zbog opasnosti od toplotnog udara.

Voditeljki Vendi Vilijams skidanje takođe nije teško palo, jer je imalo opravdanu svrhu.

- PETA je dokazala da na veoma seksi način možete navesti ljude da razmisle o nošenju krzna. Svi treba da se osećamo udobno u svojoj koži, a da životinje ostavimo da zadrže svoju - objasnila je voditeljka.

Fotografija Olivije Mun za pomenutu kampanju bila je toliko seksi da je u Kaliforniji podvrgnuta cenzuri. Kako je preneo "Holivud riporter", na bulevaru u Los Anđelesu se pojavila verzija u kojoj je glumica i manekenka delimično obučena.

Damama koje su podržale prava životinja pridružila se i Lisa Edelštajn, najpoznatija po ulozi načelnice Kadi u seriji "Doktor Haus". Ona je u 44. godini pozirala gola na gomili povrća, promovišući vegetarijanski način ishrane.

Manekenka poljskog porekla Džoana Krupa pozirala je u gaćicama iz kojih viri "krzno", uz poruku "Nemojte upropastiti svoj izgled krznom". Slika je izazvala pravi efekat.

Popularni transvestit pod umetničkim imenom Šeron Nidls predstavio je načela organizacije PETA na zastrašujući način. "Ishrana ne bi trebalo nekoga da košta ruke ili noge", glasi poruka ove fotografije.

Američka glumica Kristijan Seratos, poznata po ulozi u filmu "Sumrak saga", takođe se skinula za kampanju protiv krzna. Doduše, ne do gole kože - ona je pozirala u crnom kostimu, s grobljem u pozadini.

Inicijativu organizacije PETA podržala je i rialiti zvezda Evelin Lozada. Ona je pokazala golu zadnjicu u snežnom ambijentu, sa porukom da nikada ne bi nosila krznenu bundu.

Za istu kampanju prošle godine se slikao i jedan muškarac. Majk "Situacija" Sorentino pokušao je da objasni ljudima da previše "mačkica" može biti loša stvar.

Povezane vesti: Fudbalerke se skinule za kampanju PETA-e Ohajo: Vlasnik oslobodio divlje zveri, pa se ubio

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Najseksepilnije zvezde PETA kampanja u 2012.

Izvor: Blic, 02.Jan.2013

Tokom 2012. godine mnoge zvezde su pozirale razgolićene ili potpuno nage kako bi podržale borbu za prava životinja koju inicira organizacija PETA. Od glumice Olivije Mun, preko voditeljke Vendi Vilijams, do manekenke Džoane Krupe, zavodljive dame (i poneki muškarac) pokazale su da bi radije bile...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.