Farmeri ocrnili gazdaricu: Tamara je dro*a!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2015, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farmeri ocrnili gazdaricu: Tamara je dro*a!

Maja, Milić, Suzana i Vendi komentarisali su u dvorištu ovonedeljnu gazdaricu Tamaru Đurić, za koju nisu imali reči hvale.

Maja, inače Tamarina bliska prijateljica na imanju, ispričala je kako joj se Đurićeva požalila da se ljubila sa Acom, iako ima dečka napolju te da ne zna šta da radi.

- Ma, ona je bila sa svima u krevetu. Za obične ljude, ona je drolja koja je bila sa četiri muškarca u krevetu - rekao je Milić.

- Sad je nikako ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tretiraju... Ranije i jesu, bila je zanimljiva kada je bilo ono sa Vladom. Međutim, sada je dosadno - prenela je Vendi informacije iz spoljnog sveta.

Milić je komentarisao kako je Tamara odmah otišla sa Milošem u krevet, čim je zakoračio na farmu.

- Disanje ispod jorgana znači je**nje ispod jorgana. Čovek je tek ušao i odmah završio sa Tamarom u krevetu. A šta ćemo sa ovim njenim frajerima pre? Vlada, Rade... To je dojam koji ona ostavlja. Vizuelno, u glavi - komentarisao je Milić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.