Izvor: iYupi.com, 21.Feb.2011, 04:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVOR: VENDI NAJAVILA SEČU KNEZOVA I KAŽE: MAJA MORSKI CRV! BEBI PIHTIJA!

Dvorski kompleks u Šimanovcima postao je od sinoć bogatiji za još jednog učesnika u vidu kontroverzne pevačice Vesne Vukelić Vendi, koja je u razgovoru za naš list komentarisala svoje nove cimere i najavila „seču knezova“ ako bude potrebno. - Moje ponašanje u rijalitiju će biti rezultat nečijeg ponašanja, postupaka, reči... Ja ću tamo biti gost, a biće situacija kada će mi biti dosadno, pa će neko morati >> Pročitaj celu vest na sajtu iYupi.com << da me razveseli, biće mi hladno jer je ova zima baš duga, a ako mi neko stane na žulj, ne isključujem seču knezova, naravno, u mom stilu. Ipak je to „Dvor“ i moraju da se poštuju neki običaji i tradicija. Ako mi se ukaže prilika da budem kraljica, pokazaću kako to treba da se radi. Seljani treba da osete strah od svog vladara. Ipak, moram priznati da me nešto ovi ljudi u „Dvoru“ ne inspirišu kao u „Farmi“, kada sam imala dovoljno materijala, videćemo - objašnjava Vendi. Maja Nikolić je morski crv! - Kod nje nema prostora za manevre. Ono, sećate se kako je išao razvojni put čovečanstva. Prvo su nastale amebe, pa bičari, pa morski crvi, pa hiljadu godina razvitka, pa čovek. E, Maja je na stadijumu tok morskog crva. MC Stojan izbegao hajku na vukove! - Stojan potiče iz mesta Lučani, gde je svake godine u ovo vreme aktuelna hajka na vukove. Ja sam pouzdano saznala da meštani organizuju hajku na njega Bebi Dol je pihtija ! - Bebi je obična pihtija. Kao vojvođansko testo je rastegljiva i njanjava. Znate ono, rastežete je, pa je još rastežete i kada je rastegnete, ona može još. Miloš Bojanić je nedoprcani mali!- Miloš je jedan nedoprcani mali čovek koji je zbog svog kompleksa u mladosti nosio kod obućara štikle da mu tapaciraju. Po mojim saznanjima, radio je za obaveštajnu službu „Crna štikla“, a u Crnoj Gori su ga zvali Duško Dugouško. Shodno tome, gazda mu je uši vezivao u mašnu kao kaznu kad nešto ne uradi kako valja.

Nastavak na iYupi.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vendi pred ulazak u “Dvor” najavila seču knezova: Maja Nikolić je morski crv, Bebi Dol je pihtija, a Miloš Bojanić je nedoprcani mali!

Izvor: Scandal.rs, 21.Feb.2011

Dvorski kompleks u Šimanovcima postao je od sinoć bogatiji za još jednog učesnika u vidu kontroverzne pevačice Vesne Vukelić Vendi, koja je u razgovoru za Alo! komentarisala svoje nove cimere i najavila „seču knezova“ ako bude potrebno. - Moje ponašanje u rijalitiju će biti rezultat...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.