VB4: Finalisti Antoniju ispratili pesmom (VIDEO)

Izvor: S media, 13.Jun.2011, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB4: Finalisti Antoniju ispratili pesmom (VIDEO)

Veliki brat se polako približava kraju i već imamo sigurne finaliste. Na žalost, u finale neće ići Antonija koja je večeras ispala iz kuće.

Lester, Nikola i Nirmal su finalisti četvrtog serijala Velikog Brata! Osvojili su publiku i žiri pesmama "Čija si" i "Bomba". Iz Kuće izbačena Antonija.

Urnebesni nastupi na "Balkan song contest" takmičenju nasmejali su publiku do suza, ali među ovim "talentima" Velikog Brata krili >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su se i prvi finalisti! Stručni žiri i publika glasali su "evrovizijski", i uključivali se iz Skoplja, Sarajeva, Zagreba, Beograda i Podgorice.

Nikola, Nirmal i Lester osvojili su ukupno 35 glasova, Dule i Horvat 29, Soraja i Brendon 21, Marijana i Antonija 14, a poslednji su bili Nemeš i Bojana sa 11 glasova.

VB4: Porodica Čvrljak: Nećemo kamenovati Marijanu!

VB4: Brendone, izađi...i vrati se!

VB4:Lezbo akcija ispod tuša!

Nedelja za njima pokazala je da timski rad ne postoji ni u zadacima, ni u umetnosti… Brendon i Soraja su dve dive koje se ne podnose, Antonija i Marijana molile su Nemeša za pomoć oko pevanja iako ni on ne vidi da bi im "bilo šta" pomoglo u nastupu, on će svoj nastup morati sam da iznese jer Bojani pevanje nikako ne ide, muški trio mučio se sa "frajerskim" repovanjem, jedino je Duško presrećan zbog pesme Miroslava Ilića i prognozirao je sebi pobedu uz rakijicu…

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Nastup ispred studija za ukućane (osim lažno izbačenih) značio je i prvi izlazak u "spoljašnji svet" posle tri meseca.

Prvi su nastupili Duško i Horvat, sa pesmama "Vjeruj u ljubav" Olivera Dragojevića i "Polomiću čaše od kristala" Miroslava Ilića. Horvat je izgledao nesigurno, ali Duško se snašao na sceni uz narodnjake kao da je tu celog života! Antonija i Marijana ne umeju da pevaju, ali su simpatično odglumile Jelenu Rozgu ("Bižuterija") i Rijanu ("Only girl in the world"). Lester se uneo u pesmu "Čija si" Tošeta Proeskog, sa Nikolom i Nirmalom odrepovao "Ona je bomba" Eda Maajke uz seksi igračice…

Nemeš se u pevačkom zadatku snašao kao riba u vodi, što se za Bojanu ne bi moglo reći. On je pevao svoju "Znam taj smešak" i "Hipnotiziran" Dina Dvornika, ali Bojana mu se uključila tek pred kraj refrena druge pesme.

Brendon i Soraja zatvorili su festival pesmama "Born this way" Lady Gage i "Aspirin" Seke Aleksić, a netrpeljivost tokom proba bila je primetna i na sceni. Kostimi su bili super, čak i Sorajino raspoloženje na sceni, ali ništa nije moglo da izvadi nastup van ritma i bez "hemije".

Nakon pesme, sledi "tuga" - za izbacivanje su, zbog najmanje glasova publike, nominovane Antonija, Bojana i Soraja.

Atraktivna Hrvatica izbačena je pošto su joj po dva glasa dali Horvat, Duško i Lester, a po jedan Nikola, Nirmal, Brendon, Bojana i Soraja. Nemeš i Marijana nisu imali pravo glasa.

(Mondo)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi finalisti Velikog Brata su …

Izvor: CrveniTepih.com, 13.Jun.2011

Urnebesni nastupi na 'Balkan song contest' takmičenju nasmejali su publiku do suza, ali među ovim 'talentima' Velikog Brata krili su se i prvi finalisti! Stručni žiri i publika glasali su 'evrovizijski', i uključivali se iz Skoplja, Sarajeva, Zagreba, Beograda i Podgorice. Nikola, Nirmal i Lester...

Nastavak na CrveniTepih.com...

VB: Finalisti Antoniju ispratili pesmom

Izvor: Dzungla.org, 13.Jun.2011

Lester, Nikola i Nirmal su finalisti četvrtog serijala Velikog Brata! Osvojili su publiku i žiri pesmama 'Čija si' i 'Bomba'. Iz Kuće izbačena Antonija.. . Urnebesni nastupi na 'Balkan song contest' takmičenju nasmejali su publiku do suza, ali među ovim 'talentima' Velikog Brata krili su se i...

Nastavak na Dzungla.org...

VB: Finalisti Antoniju ispratili pesmom

Izvor: TimockeVesti.net, 13.Jun.2011

Lester, Nikola i Nirmal su finalisti četvrtog serijala Velikog Brata! Osvojili su publiku i žiri pesmama "Čija si" i "Bomba". Iz Kuće izbačena Antonija....Procitajte ceo tekst na izvornoj stranici . Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

VB: Finalisti pesmom ispratili Antoniju

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jun.2011

Lester, Nikola i Nirmal su finalisti četvrtog serijala Velikog Brata! Osvojili su publiku i žiri pesmama "Čija si" i "Bomba". Iz Kuće izbačena Antonija...Urnebesni nastupi na "Balkan song contest" takmičenju nasmejali su publiku do suza, ali među ovim "talentima" Velikog Brata krili su se i prvi...

Nastavak na Vesti-online.com...

VB: Nirmal, Lester i Nikola u finalu, Antonija izbačena (Video)

Izvor: Svet plus, 13.Jun.2011

Iz kuće Velikog brata je sinoć izbačena Antonija, a direktno u finale su se plasirali Nirmal, Lester i Nikola jer su pobedili na takmičenju nbsp; "Balkansong " sa pesmama "Bomba " i "Čija si ".

Nastavak na Svet plus...

VB: Trio pobedio na takmičenju, Antonia izbačena

Izvor: Večernje novosti, 13.Jun.2011

Nirma, Lester I Nikola su pobednici Balkan song contesta I time su osvojili direktan plasma u finale rijalitija. Publika i stanari poslali kući Tonku

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.