VB4: Bojana izbačena, ostali u finale (VIDEO)

Izvor: S media, 20.Jun.2011, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB4: Bojana izbačena, ostali u finale (VIDEO)

Četvrti serijal Velikog brata se polako približava kraju. Bojana je sinoć izbačena iz kuće i ona neće biti u finalu sa ostalih devet ukućana.

Bivše, i nominovane "kume" su razdvojene. Bojana je izbačena, ostali idu u veliko finale 26. juna.

Devetoro finalista četvrtog izdanja Velikog Brata su Lester, Nirmal, Nikola, Soraja, Nemeš, Horvat, Duško, Brendon i Marijana.

Uoči izbacivanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Veliki Brat je ukućanima priredio jedinstvenu priliku da se oproste jedni od drugih. Nominovani Duško, Brendon, Marijana i Bojana dobili su šansu da se oproste od Horvata i Lestera, odnosno Nemeša. Dok su Horvat i Lester istakli sve lepo po čemu se sećaju nominovanih, poznati "trougao" iz kuće nije hteo da razgovara.

VB4:Seks u tuš kabini (VIDEO)

VB4: Proslavljen Brendonov rođendan

VB4: Marijana ljubomorna na Bojanu!

"Nećemo se miriti na silu", bila je jedina stvar oko koje su se složili.

Glasovima publike izbačena je Bojana, koja je voditeljki Marijani rekla da joj je draže što je ispala sada, nego u finalu.

"Nakon svih sukoba, nisam imala više snage da se nerviram, niti vezujem za pogrešne ljude", rekla je ona o Marijani i Nemešu, ali i Brendonu sa kojim se svađala.

Bojana je priznala da ulazak Vladimira u Kuću jeste bio prekretnica u odnosima, ali je ostala pri tome da Marijana Nemeša ne voli iskreno.

"Sve je to igra za ostanak u Kući", rekla je ona i dodala da je njen favorit za pobedu Lester.

Ostali će se suočiti u velikom finalu 26. juna, kada će nastupiti Severina, Nataša Bekvalac, Jelena Karleuša, Petar Grašo i drugi. Prema prikazanim glasovima, trenutno kod publike vodi Marijana, sa oko 25 odsto SMS glasova.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

(Mondo)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki Brat: Bojana ipak neće u finale

Izvor: CrveniTepih.com, 20.Jun.2011

Dogodilo se ono što su mnogi očekivali. Bivše, i nominovane 'kume' su razdvojene. Bojana je izbačena, ostali idu u veliko finale 26. juna. Uoči izbacivanja, Veliki Brat je ukućanima priredio jedinstvenu priliku da se oproste jedni od drugih. Nominovani Duško, Brendon, Marijana i Bojana dobili...

Nastavak na CrveniTepih.com...

VB4: Bojana izbačena, ostali u finale

Izvor: Dzungla.org, 20.Jun.2011

Četvrti serijal Velikog brata se polako približava kraju. Bojana je sinoć izbačena iz kuće i ona neće biti u finalu sa ostalih devet ukućana.. Bivše, i nominovane 'kume' su razdvojene. Bojana je izbačena, ostali idu u veliko finale 26. juna.. Devetoro finalista četvrtog izdanjaVelikog Brata...

Nastavak na Dzungla.org...

Bojana sinoć izbačena iz kuće Velikog brata (Video)

Izvor: Svet plus, 20.Jun.2011

Iz kuće Velikog brata sinoć je izbačena Bojana i dok je ona odlazila kući sa svojim bližnjima koji su je dočekali ispred kuće u Košutnjaku, stanari su se provodili na žurki priređenoj posle izbacivanja.

Nastavak na Svet plus...

Bojana: Marijana ne voli Nemeša, samo se igra sa njim!

Izvor: Scandal.rs, 20.Jun.2011

Lester, Nirmal, Nikola, Soraja, Nemeš, Horvat, Duško, Brendon i Marijana odmeriće snage u velikom finalu, 26. juna, u kojem će nastupiti Severina, Nataša Bekvalac, Jelena Karleuša i Petar Grašo.. Uoči izbacivanja, Veliki Brat je ukućanima priredio jedinstvenu priliku da se oproste jedni od drugih....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.