VB: Nikola želi Draganu, a Lester Soraju

Izvor: Blic, 09.Apr.2011, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"VB": Nikola želi Draganu, a Lester Soraju

Rađaju se nove ljubavi u kući "Velikog brata" pa su se tako Nikola i Lester izajsnili da bi voleli da budu sa Draganom i Sorajom.

Nikola već nekoliko dana priča kako je Dragana savršena, te kako bi je muvao kada bi došlo do susreta, a nedavno joj je putem kamere poslao poruku:

Lester i Nikola zaljubljeni u "otpadnice"

- Sa tobom bih se najradije igrao rata! - rekao je Nikola, koji se udaljio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od Tamare od kako je njen dečko ušetao među zidine kuće i prekorio je zbog ljubavisanja. Nikola je našao novu žrtvu, a Tamara planira da se udaje kada izađe, tako da je na pomolu jedna sasvim nova romansa, ukoliko, naravno, Dragana pristane i okane se Nemeša u koga je priznala da se zaljubila. S obzirom da Nemešovo srce pripada Marijani možda će Dragana zaista u Nikoli pronaći utehu.

Lester ne ume da odoli Soraji.

I dok Nikolu muči Dragana, Lester je odlepio za Sorajom. Tokom poslednjeg zadataka u kome su takmičari birali mistara i misicu (pobedili su Lester i Marijana) Soraja se pojavila u uskom kupaćem kostimu koji je više otrkio nego pokrio, što je Lestera ostavilo bez teksta. Nemo je preko kamere gledao u Soraju na otpadu dok su se drugi šalili da se zaljubio.

Povezane vesti: "VB": Marijana okreće glavu od Nemeša "VB": Otpadnici žele da izbace Draganu! "VB": Duško plače zbog frizure "VB": Soraja pevala četničku pesmu, pa se pokajala u suzama "VB": Soraja pokazala grudi

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.