VB: Milan pokazao koliko je obdaren

Izvor: Vesti-online.com, 20.Mar.2011, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB: Milan pokazao koliko je "obdaren"

Kada je pri ulasku u kuću Velikog Brata izjavio da je "izuzetno obdaren“, učesnik ovog rijalitija Milan Grahovac nije ni slagao ni preterao! Dokaz da se u gaćama malih osoba mogu kriti velike "stvari“ pružio je ovaj sportista kada je zajedno sa još trojicom takmičara ušao u bazen, a ubrzo potom i skinuo svoj kupaći.

Milan i trojica Nikola odlučili su da se golišavi brčkaju u bazenu, dok se stariji ukućanin >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Dražen Bogdan ipak šćućurio u ćošku i odlučio da svoju "muškost“ sakrije od milionskog auditorijuma.

Grahovac je odlučio da gledaocima skrene pažnju na svoje impozantne "dimenzije“, pa je sve vreme pevušio: "Je*o te, mnogo smo jaki!“.

Milan je tokom brčkanja u vodi neprestano skakutao, kao da je namerno želeo da pokaže svog "pitona“ u punom sjaju, a u više navrata je izvirio guzom na površinu. Nakon plivanja, skakanja i gnjuranja, Milanče je odlučio da je najbolje da malo odmori, i to na stepenicama bazena, gde je tako go seo i kulirao, stavljajući kamerama svoje atribute na izvol‘te.

"Baš nas briga da li u vodi ima kamera i onako se sve providi" - ponavljali su momci, i tako pokazali da ih ne interesuje što će njihova naga tela videti milion ljudi.

Žurka koja bi se mogla nazvati "Do gole kože“ nije mogla da protekne bez alkohola, pa su tako uposlili i malu ženu Emu Šuker, koja je sve vreme trčkala ne bi li udovoljila svojim drugarima.

"Jao, ne želim gledati! Samo se nemojte dizati. Molite boga da u vodi nema kamera", pričala je Šukerova, dok su je muškarci prozivali da bi sve dala da može da vidi njihove atribute.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Radašin ponovo u Velikom Bratu (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 21.Mar.2011, 12:59

U kuću Velikog Brata sinoć se uselilo još dvoje takmičara, od kojih je jedan već poznat domaćoj publici. U pitanju je Radiša Miljković, nekadašnji učesnik ovog rijalitija, koji je postao poznat kao Radašin. Simpatični brkajlija ušao je u kuću maskiran u nindžu, sa

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.