VB 4: Radašin izbačen, vraćena Ema (VIDEO)

Izvor: S media, 15.Maj.2011, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB 4: Radašin izbačen, vraćena Ema (VIDEO)

Radašin je izbačen iz kuće Velikog brata ali ne sekira se mnogo jer uskoro otvara diskoteku. Ukućani se "teška srca" odrekli 35.000 eura i zamenu za jednog bivšeg ukućanina. Vratila se Ema.

Veliki Brat je Radašinu dao drugu šansu... ušao je kao nindža na otpad, bacao hranu kroz otvor za đubre kako bi nahranio "tajne otpadnike", a onda je i izbačen iz kuće.

- Ljubomorni su što sam opet ušao. Sada, kada sam van kuće, počinjem sa jednim važnim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << poslom- otvaram diskoteku- rekao je jedan od najzabavnijih i najiskusnijih ukućana kada su rijaliti programi u pitanju.

VB4: Bojana besnela na Marijanu zbog Vladimira (VIDEO)

VB4: Ema izbačena!

VB4: Nemeš pred nervnim slomom

Po Radišinom izlasku, Veliki brat je pred ukućane stavio nepristojnu ponudu. Okupio ih je u ispovedaonici i rekao im da se dogovore hoće li se odreći 35.000 eura u zamenu za jednog bivšeg ukućanina! Duško i Marijana najviše su se bunili u vezi sa odricanjem od novca, ali su se na kraju svi složili i odlučili da ipak vrate jednog izbačenog ukućanina. Nakon pojedinačnog glasanja, u rijaliti se vratila Ema posle čijeg ispadanja je i bilo proliveno najviše suza.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.