Tutosport: Siniša, dobrodošao u Torino

Izvor: RTS, 17.Okt.2019, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tutosport: Siniša, dobrodošao u Torino

Ugledni italijanski list Tutosport, pred meč fudbalera Juventusa i Bolonje u Torinu, poželeo je dobrodošlicu srpskom treneru Siniši Mihajloviću.
List iz Torina je na naslovnu stranu u prvi plan stavio Mihajlovića zajedno sa kolegom iz Juventusa Mauriciom Sarijem i direktorom Pavelom Nedvedom, uz naslov "Benvenuto Siniša" (dobrodošao Siniša prim. aut).

"Siniša dolazi u Torino da se vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa velikim prijateljem Sarijem i "malim bratom" Nedvedom", navodi se u tekstu.
Tutosport aludira na vreme koje su Mihajlović i Nedved proveli u igračkim danima u rimskom Laciju.
Mihajlović, nakon što je nedavno završio drugi ciklus hemoterapije u toku lečenja od leukemije, trebalo bi da vodi Bolonju u subotu na gostovanju prvaku Italije.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SVI PRIČAJU O BORCU MIHI! Siniša stiže u Torino da vidi prijatelje i malog brata!

Izvor: RTV Pink, 18.Okt.2019, 06:26

Ugledni italijanski list "Tutosport", pred meč fudbalera Juventusa i Bolonje u Torinu, poželeo je dobrodošlicu srpskom treneru Siniši Mihajloviću.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.