Ture: Želim da igramo sa Milanom ili Juventusom

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Okt.2013, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ture: Želim da igramo sa Milanom ili Juventusom

Vezni igrač Mančester Sitija Jaja Ture rekao je da bi voleo da se njegov tim sastane sa Juventusom ili Milanom.
(FOTO: AP)
Nadam se da ćemo imati priliku da igramo sa Juventusom ili Milanom jer želim da vidim Marija i Karlosa ponovo na Etihadu. Mario mi je kao brat, mnogo ga volim i bio sam tužan kad je prešsao u Milan. Nije mogao da izdrži pritisak medija i zato je napustio klub. Karlos je vrhunski napadač, divio sam mu se. Naporno trenira i veliki je profesionalac. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Sa njim je Juventus mnogo jači.
Ture se nada da će Mančester Siti u skoroj budućnosti postati najbolji klub na svetu.
Napustio sam Barselonu kada je bila najveći klub, a i sa Sitijem želim to da uradim jer imamo sjajan tim. Klub je kupio vrhunske igrače i rekao sam sebi „ovde je budućnost”. Veoma sam ambiciozan i želim da ove sezone osvojimo Premijer ligu i FA kup, ali i u Ligi šampiona da doguramo što više. Favoriti su Real, Barselona i Bajern – zaključio je Ture.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ture: Želim da igramo sa Milanom, ili Juventusom

Izvor: Blic, 20.Okt.2013

Vezni fudbaler Mančester Sitija Jaja Ture rekao je da bi voleo da se njegov tim sastane sa Juventusom ili Milanom jer bi voleo da vidi nekadašnje saigrače, Karlosa Teveza i Marija Balotelija..."Nadam se da ćemo imati priliku da igramo sa Juventusom ili Milanom jer želim da vidim Marija i Karlosa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.