TRAGEDIJA U PORODICI BARBARE VITEZ: Otac nestale devojčice objavio TUŽNU VEST

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 13:39

TRAGEDIJA U PORODICI BARBARE VITEZ: Otac nestale devojčice objavio TUŽNU VEST

Ovo je samo jedna u nizu nesreća porodice Vitez.

Otac nestale devojčice iz Sente Barbare Vitez je na svom fejbuk profilu objavio da je preminuo njegov tast.

Veliki broj ljudi, i na srpskom i na mađarskom je izrazio saučešće porodici Endreu Vitezu i njegovoj porodici, koju već godinama prate tragični događaji i smrtni slučajevi.

Prošle godine su preminuli i brat i deda nestale devojčice, koji je duže vreme bio bolestan.

Podsećamo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tinejdžerka Barbara Vitez iz Sente, učenica prvog razreda Srednje ekonomsko-trgovinske škole, pod nerazjašnjenim okolnostima nestala je 25. novembra 2016. godine.

Po zvaničnoj verziji istražnih organa, u koju njeni roditelji sumnjaju, Barbara se okliznula i s mosta na Tisi između Sente i Čoke pala u reku i utopila se, ali njeno telo, i pored opsežnih potraga, nije pronađeno.

Od trenutka kada je Barbara nestala roditelji sumnjaju u priču da je pala sa senćanskog mosta u reku Tisu.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.