Soraji nudili da snimi pornić!?

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jul.2011, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soraji nudili da snimi pornić!?

Učesnica rijaliti programa "Veliki bratSoraja Vučelić dobila je nepristojnu ponudu vrednu 15.000 evra!

Kako piše "Svet“, ona je od jedne nemačke producentske kuće koja je specijalizovana za filmove za odrasle dobila ponudu da snimi pornić, međutim, po svemu sudeći, prsata Crnogorka je to odbila.

Inače, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << boravila u kući, brineta bujnog poprsja istakla je kako nije egzibicionista jer ne voli da se snima dok vodi ljubav. Po izlasku iz rijalitija, njeni provokativni snimci su osvanuli u gotovo svim medijima, što govori o tome da se Vučetićeva ipak snimala još mnogo pre nego što je postala poznata široj javnosti.

Inače, Soraja trenutno odmara u Hrvatskoj, a mediji pišu da je tamo počela i da radi, i to kao menadžerka jednog poznatog noćnog kluba.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.