Soraja: Laž je da je učesnik “Parova” bio moj dečko!

Izvor: 011vodič.com, 08.Nov.2015, 05:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soraja: Laž je da je učesnik “Parova” bio moj dečko!

Informacija da je Vladimir Tomović, novi učesnik parova, bio u bilo kakvoj vezi sa Sorajom je lažna.
Oni se poznaju iz “Velikog brata”, gde nisu ni imali neku komunikaciju, a Soraja nikad nije dovođena u bilo kakvu vezu sa Vladimirom, čak se nikad nisu ni družili van rijalitija. To je potvrdio i sam Vladimir za nas portal, a pozvali smo i Soraju da proverimo da li je ovakvi netačni navodi pogađaju, s obzirom na to da se priča da i sam Vladimir izmišlja ovakve >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << priče ne bi li napravio što interesantniji ulazak u rijaliti i sebi dizao cenu.
“Naravno da je to laž, ali stvarno iz dana u dan mi grupa iz jedne iste novine pakuje laži i nameštene afere. To ne čudi s obzirom na to da se sudim sa tom novinom od nedavno, tako da tek očekujem sta je sledeće i gde će još da se potrude da me degradiraju i na koji način. Ne znam čime sam zasluzila ovoliku torturu da se neki novinar iz ličnih razloga iživljava lažima na meni”, rekla je Soraja.


#svet
The post Soraja: Laž je da je učesnik “Parova” bio moj dečko! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.