Sindi: Tri dana me bolela glava od Neveninog udarca!

Izvor: Poznati.info, 24.Apr.2013, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindi: Tri dana me bolela glava od Neveninog udarca!

Nevena me je dobro udarila. Priča o celulitu bila je moj odgovor na njen prostakluk i prostakluk Anete Nakovske, koje su iznosile stvari koje nisu za javnost

Nema problem s lepim ženama.

Ivana Stamenković Sindi napustila je kuću Velikog brataBivša „modelsica“ u razgovoru za Kurir priča o sukobu s Nevenom Milićević, razvodu od supruga Nikole i planovima za budućnost. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << početku razgovora kaže da nema problem s ljudima koji nisu iz prestonice.

- Nisam imala ružne izjave na račun ljudi koji nisu iz Beograda, već na račun nekih koji se predstavljaju da su iz Njujorka, a zapravo su iz unutrašnjosti. Volim sve ljude, pogotovo seljake, jer oni rade pošteno za svoj hleb, ali prostakluk ne praštam.

♦ Otkrij nam tajnu borbe s celulitom?

- Genetika i malo sreće. Ne pridajem tome toliko važnosti. To je bio moj odgovor na prostakluk Nevene Milićević, koja je u paru s Anetom Nakovskom iznosila neke stvari koje nisu za javnost.

♦ Da li te je Nevena dobro udarila?

- Jeste. Tri dana me je bolela glava.

♦ Zbližila si se sa Sorajom, a svi su očekivali da će biti konkurencije među vama?

- Konkurencija ne postoji. Nemam problem s lepim ženama. Radila sam kao model, zatim sam u grupi Models bila s devojkama koje izgledaju kao boginje i nikad nije bilo problema. Volim devojke koje izgledaju lepo. U njima ne vidim rivalke.

 Ima li šanse da se vratiš bivšem suprugom?

- Ne. Naš razvod traje dve godine.

♦ Da li živiš u stanu bivšeg supruga?

- Neću da ti kažem.

♦ Ko plaća tvoje troškove?

- Ja sve plaćam.

(LJ. R.)

Nevenu Milićević Sindi će dugo pamtiti

Izvor: Kurir

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.