Silovanje uživo u Velikom Bratu

Izvor: Dzungla.org, 18.Jan.2012, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silovanje uživo u Velikom Bratu

Učesnica rijalitija u Brazilu silovana je pred kamerama, policija istražuje slučaj.

Studentkinja Monik Amin (23) napila se tokom žurke u kući Velikog Brata u Rio de Žaneiru, i otišla da spava. Dok je ležala obeznanjena, u njen krevet se uvukao maneken Danijel Ešanis (31) i seksualno je napastvovao.
Ceo incident odigrao se u živom prenosu žurke u kući, u ranim jutarnjim časovima po lokalnom vremenu.
Policija je ubrzo zakucala na vrata kuće >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << VB, izvela Monik, ispitala je i odvela na lekarski pregled, kako bi se utvrdilo da li je silovana, pošto je zbog konzumiranog alkohola imala 'crne rupe' u pamćenju.
Šou koji u Brazilu gledaju milioni ljudi počeo je pre samo nekoliko dana, ali sada vlasti zahtevaju da maneken Danijel bude izbačen i uhapšen, ili da se ceo rijaliti prekine.
Ukoliko policija bude dokazala da je Ešanis silovao obeznanjenu 'cimerku' u rijalitiju, preti mu šest do deset godina zatvora.
(Izvor: Mondo)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.